Despre noi

La PetExpo editia 2023

Compania noastră concepe, dezvoltă și produce hrănitoare automate inteligente marca FurryTech pentru animale de companie sau domestice că pisici, căței, porci, păsări, viței, cai, bazine piscicole.

Suntem mari iubitori de animale și înțelegem importanța oferirii hranei potrivite, în momentele potrivite, pentru sănătatea și bunăstarea animalelor de companie.

Pentru asta am dezvoltat aceste hrănitoare automate, care permit programarea hranei pentru a se potrivi cu nevoile individuale ale fiecărui animal.

Acestea sunt echipate cu tehnologie avansată, cum ar fi programare prin aplicație mobilă, care permit proprietarilor de animale de companie să-și monitorizeze și să-și controleze hrănirea animalelor lor chiar de la distanță.

Toate hranitoarele noastre automate inteligente sunt proiectate pentru a rezista folosirii zi de zi o perioada îndelungată. Sunt fabricate din materiale de calitate, folosim numai componente testate in timp, supradimensionate, rezistente la uzură.

Suntem proprietarii a 4 pisici, Tomita, Cindy, Mika si Mura și 2 câini, Mara si Milo, care ne testează hranitoarele automate înainte de a fi lansate pe piață.

Avem un hranitor intr-o magazie pe care il numim "cantina sociala" unde vin si alte pisici din zona, mai ales iarna.

Hranitoarele noastre functioneaza în mare parte din România

Fii primul din celelalte județe și ai o reducere de 10%